Среќна Нова 2019 година!

Ѕвонењето во Новата година е причина за славење, за поминување време со пријателите и семејството и за гледање наназад.Толку многу достигнувања оваа година поради напорите на сите вработени во GTL.Додека ја чекаме Новата година, да наздравиме и да и испратиме среќа на личноста која најмногу ја фалиме.Да продолжиме да се поддржуваме и да се фалиме за подобри дела во деновите што доаѓаат.

Додека чашите се креваат и огнометот експлодира на небото, важно е да се препознае посебната симболика што овој празник ја носи со себе.Овие среќни новогодишни пораки, желби и цитати ќе ве потсетат да ги исполните вашите новогодишни желби.Инспирирајќи нè да продолжиме напред, да вложуваме упорни напори и да продолжиме да им обезбедуваме на клиентите производи со висок квалитет и топли и внимателни услуги, се надевам дека новата година носи повеќе позитивни вибрации заедно со развојните шеми за нашиот бизнис.Да ја направиме претстојната година посреќна за сите нас.

 

 

Here kindly inform you that: Our company will be on holiday start from from 30st of December 2018until 1th of January 2019. For any emergencies please contact the office Tel: +86-592-7196398 or email: vicsun@cngtl.com

 

Со најдобри желби за среќна Нова Година.

 


Време на објавување: 29 декември 2018 година